Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Na jarenlange ervaring en door de opgebouwde kennis door de jaren, heb ik met Huidcoach Blaricum een uniek programma samengesteld om jouw huid het allerbeste te kunnen geven.

 

Huidcoach Blaricum Marielle de Roos

Gratis
intake

Tijdens een intake kun je kennis maken met Huidcoach Blaricum.
Je heb ruimte om vragen te stellen en je doelen en wensen uit te spreken. Ik geef je advies over behandelingen die aansluiten bij jouw wensen en doelen en ik neem je mee in hoe ik te werk ga.

Gratis Online
huidverzorgingsadvies

Soms is een bezoek aan de praktijk niet haalbaar. Dan kan ik je vaak online ook heel ver op weg helpen en goed advies geven. Belangrijk hierin is dat je het intake formulier zo uitgebreid mogelijk invult. Via de link hieronder kun je naar het formulier.

Huidcoach-blaricum-producten-hannah

Skin Boost Experience

Stap 1: Huidanalyse met de Visioface

Stap 2: Bespreking wensen en doelen

Stap 3: Huidmeting: voor de juiste informatie over het vocht, vet, ph-waarde, melanine en histamine waarde in de huid.

Stap 4: Behandeling: Reinigen, peeling, activeren, uitreinigen of hannah bindweefselmassage of Cosmedix SystemTouch massage, dagverzorging, bescherming spf

Stap 5: Samenstellen en bespreken persoonlijk behandelplan

Duur: 120 minuten

Prijs: 160,-

 

Skin Boost Program

Vervolg op de Skin Experience is het “Skin Boost Program” of overgaan in de geadviseerde behandeling voor een optimale onderhoud van de conditie van de huid.

Voor een gezonde, vitale huid in optimale conditie, zijn soms meerder behandelingen nodig. Daarom heb ik het Skin Boost Program samengesteld.

Het programma is een kuur die bestaat uit zes behandelingen die je wekelijks tot 1 x per maand ondergaat om in kortere tijd een beter resultaat met je huid te behalen.

Je hebt hierbij de keuze uit drie programma’s:

Basic

Bij basic krijg je…

Premium

Bij premium krijg je…

VIP

Bij VIP krijg je…

Losse
behandelingen


Het inboeken van losse behandelingen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Om een losse behandeling te boeken is het natuurlijk ook heel belangrijk dat jouw huid goed in kaart gebracht is.

Voedingsadvies

Soms vraagt een huid ook een aanpassing op het gebied van voeding om de huid te verbeteren, denk hierbij bijv. aan de ontstekingsreactie in de huid dat acne of eczeem kan verergeren/triggeren,  of een aanvulling in voedingssupplementen om dit proces af te remmen, maar ook als extra ondersteunen bij het verstevigen van de huid kan een uitgangspunt zijn.

Beauty tip

Wanneer je na de “Skin Experience” besluit om behandelingen te ondergaan en/of de huid te gaan verbeteren met de geadviseerde huidproducten, zal er na het “Skin Boost Program” of na 6 maanden een vervolg huidanalyse plaatsvinden om te zien in hoeverre de behandelingen en producten de huid hebben verbeterd en of de behandelingen/ producten bijgestuurd moeten worden ook i.v.m. de wijzigingen in de weersseizoenen en huidbehoefte.

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

11 + 1 =