Cosmedix

Clean skincare mét zichtbaar resultaat

 

Skincare op basis van nobelprijswinnende technologiën

Elke huid is even belangrijk en moet worden verzorgd met de zachtste, meest effectieve en luxueuze ingrediënten. Daarom zijn onze producten ontworpen om met universele huidtinten te werken – niet tegen hen. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – onze producten leveren échte resultaten zonder harde bijwerkingen.

Green & Clean
Als pioniers in schone huidverzorging is Cosmedix altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. Onze formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.

Revolutionair
Door het gebruiken van een REVOLUTIONAIR ZUIVERINGSPROCES, genaamd “Chiral Correction” afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties om echt te veranderen – alles zonder de irritatie die consumenten ondertussen gewend zijn.

Chiraal gecorrigeerde skincare is een game changer, maar we gaan nog een stap verder.

Actieve werkstoffen
Actieve stoffen zijn de ingrediënten in een product die werkzaam zijn in de huid en zorgen voor de gewenste resultaten. COSMEDIX heeft met Nobelprijswinnende technologie een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren.

Huidcoach-blaricum-producten-hannah

Wat klanten zeggen

“Leeftijd is maar een getal”. Dit is helemaal waar,

maar door jou is dat getal steeds lager ;-)”

 

Alice Willems

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

14 + 12 =