About US

Team Huidcoach Blaricum

 

Huidcoach Blaricum Marielle de Roos

Aangenaam

Hi, ik ben Mariëlle

HI, Ik ben Mariëlle de drijvende kracht achter Huidcoach Blaricum…
Ik ben een enorme beauty junk en met mijn 25 jaar ervaring in de beauty industrie kan ik me inmiddels een ervaren gepassioneerde beautyexpert noemen. Vanaf mijn 18e raakte ik al gefascineerd door de huid. Ons grootste orgaan, die tevens ons lichaam beschermt en onze identiteit bepaald. Maar geen huid is hetzelfde… en dat fascineert mij enorm…

Mijn passie is “huid” en ik wil iedereen naar volle tevredenheid behandelen.
En “mijn missie” is om jou te helpen bij het creëren van de ideale huidconditie, zodat je met een mooie vitale huid oud mag worden. En dit vanuit de kern van je huid! Dit houd in dat ik werk op de kwaliteit van het collageen, elasticiteit en bindweefsel om de stevigheid van de huid te bevorderen en lijntje en rimpels te verminderen.
Maar ook de huid die door hormonale veranderingen, stress, lifestyle op jonge/late leeftijd te maken krijgt met huidproblemen; Acne, hyperpigmentatie, eczeem, rosacea, psoriasis, littekens hebben mijn aandacht en behandel ik zowel van binnen als buiten om de kwaliteit in- en van de huid intensief te verbeteren.

Naast dat ik diverse specialisaties beheers en een brede kennis van de huid heb, blijf ik mij ontwikkelen en is het mijn doel om naast de vele trainingen die ik jaarlijks al volg om mijn kennis op niveau te houden, ook nieuwe- of aanvullende opleidingen te volgen om mijn kennis steeds weer te verbreden en mijn praktijk uit te kunnen breiden met behandelingen. Zo zorg ik dat jouw huid altijd de juiste aandacht krijgt met de juiste kennis, producten en apparatuur.

Bij mijn werkwijze staan persoonlijke aandacht en empathie voorop.

Huidcoach Blaricum - Schoonheidssalon - Marielle de Roos - Huidcoach
Huidcoach-Blaricum-huidmeting
Huidcoach-Blaricum-rimpel-reductie-therapie
Marielle de Roos - Huidcoach Blaricum - Schoonheidsspecialist - Huidcoach
Huidcoach Blaricum - Marielle de Roos - intake

“Elke huid is anders en heeft een andere DNA.

Maar uiteindelijk doorloopt elke huid dezelfde fases. Je bepaalt alleen zelf hoe snel en in welke mate. Het is inmiddels bekend dat 70% van de externe huidveroudering beïnvloed wordt door je lifestyle en maar 30% door je genen”. En ik richt mij graag op die 70% om de huid te verbeteren, waar kan, met behandelingen, huidverzorging, supplementen en voedingsadvies.

Naast mijn werk ben ik ook moeder van een Thijmen (17 jaar) en Yara (13 jaar) en zie ik mama zijn als zeer bijzonder! Ik geniet echt van elke fase waar we samen doorheen gaan en heeft houden van, voor mij, zoveel meer omvang gekregen! Het leukste vind ik, dat ik ze mag begeleiden en sturen in hun weg naar een zelfstandig persoon/leven en ze dan ooit terug kunnen kijken op vele mooie herinneringen samen.

Mijn beauty carrière is veel omvattend te noemen 🙂
Na mijn opleiding tot ondernemend schoonheidsspecialiste heb ik 2 jaar in een schoonheidssalon gewerkt, maar ik merkte op mijn 20 jarige leeftijd dat ik meer wilde en vooral meer wilde leren en ontdekken. Mijn nieuwsgierigheid naar de andere kant van de beauty industrie was heel groot. Ik heb vele functie van trainer, product-, sales-, tot marketing manager bij mooie grote merken bekleed. En ook andere bedrijven en ondernemers geholpen met het opzetten van een succesvolle business.

Omdat mijn passie voor de huid, het verbeteren daarvan, steeds meer de aandacht vroeg besloot ik na de geboorte van mijn kinderen in 2011 voor mezelf te beginnen. Ik kwam in contact met het merk hannah en daar vielen alle puzzelstukjeop zijn plek, hoe ik de huid zag en hoe ik wilde werken. Werken vanuit de kern van de huid. Bij hannah volgde ik de opleiding tot Huidcoach en vervolgens tot specialist in huidverbetering door me te specialiseren in bindweefselmassages en rimpel reductie therapie. In 2014 nam ik een grote stap en opende ik Huidcoach Blaricum. Elke dag dat ik werk doe ik dat met zoveel plezier & passie in mijn salon.

 

“Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk in Blaricum”.

Get to know me facts!

 • Ik dol ben op mijn twee aller leukste kinderen 🙂 Thijmen & Yara
 • Het heerlijk vind om de dag (6:00) te beginnen met bewegen / sporten
 • Positiviteit mijn drijfveer is
 • Ik heel leergierig ben
 • Super ambitieus
 • Ik ergens nog een wens heb om andere ondernemers te coachen en inzicht te geven in hun onderneming
 • Ik uren kan dromen als het om plannen maken gaat
 • Ik van de hak op de tak kan springen…
 • Het heerlijk vind om nieuwe dingen te leren
 • Gek ben op persoonlijke ontwikkeling
 • Van lekker eten hou en goede wijn
 • Ik graag door mijn huis dans
 • Ik een rommelkont kan zijn, die niet van rommel houdt
Huidcoach-blaricum-producten-hannah


Wat klanten zeggen

Mariëlle is de beste Huidcoach.
Heerlijke behandeling met prachtige producten, echt een kado voor jezelf.
Kijk alweer uit naar de volgende keer.

 

Ans de Gast

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

10 + 10 =