Peelings

Peelings zijn hot!

peeling - huidcoach blaricum

Peelings

Peelen is hot.. EN er zijn dan ook heel veel op de markt, van oppervlakkig tot heel diep, met geen downtime tot een intense downtime.

Ik heb specifiek gekozen om te werken met medium – deep peeling, maar zonder- of met een hele korte downtime, maar die wel ingezet kunnen worden voor het aanpakken van de meest belangrijke huidverbeteringsdoeleinden.

 

Trans6Peel – hannah Intense Treatment (medium-Deep)

Deze medium/deep peel bevat 6 key ingrediënten, waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. De combinatie van verschillende zuren zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking.

De trans6peel is een onderdeel van de hannah Intense Treatment. Met de Trans6peel kun je vele huidproblemen aanpakken, zowel in kuurverband als voor onderhoud. Van pigmentvlekken en huidverkleuringen, fijne lijntjes en rimpels tot aan acne, huidverdikking, een grove poriestructuur, huidverslapping en littekens. Tevens is het uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, rosacea en roodheid en zelfs de gevoelige huid kun je meer weerbaar maken dankzij deze peeling. Kortom, iedere vorm van huiddegeneratie kan met de Trans6peel worden behandeld.

De Trans6Peel is een kuurproduct, maar kan ook als onderhoud ingezet worden.
Het mooiste resultaat behaal je in een kuur van 6 behandeling om de 2 weken.

Behandelfrequentie: 6-8 weken wekelijk tot om de week, afhankelijk van het huidconditie,  gestelde doel en gewenste resultaat.

peeling - huidcoach blaricum - trans6peel - schoonheidsspecialist
Huidcoach-blaricum-producten-hannah

Cosmedix Peelings – Level 1

Level 1 peelings van Cosmedix zin voor alle huidtypen geschikt en kna zonder voorbereiding van de huid worden toegepast.

Blue Berry Smoothie

Deze milde peeling bevat L-Lactic- acid, blueberryectract en jojoba beads welke zorgen voor een zachte exfoliatie. Zorgt direct voor een jonge, gladde en stralende huid, zonder downtime.

  • Geschikt voor ieder huidtype, vooral vale, doffe huid en Acne
  • Het meest effectief in kuurvorm, 1 x per week en in combinatie met thuisproducten
  • Geen voorbereiding nodig.

PHA Hydration Peel | Refining Exfoliator | Alle huidtypes
(NIEUW! vanaf medio februari in te boeken)

Verwijderd op milde, maar doeltreffende wijze dode huidcellen en een doffe teint met deze hydraterende PHA Peeling.  Al na één behandeling is de huid geëgaliseerd, de textuur verfijnd, voelt de huid zacht en soepel aan en zijn de fijne lijntjes verminderd. De PHA Hydration Peel bevat naast de meervoudige fruitzuren vocht bindende ingrediënten om de huid extra te hydrateren en fijne lijntjes op te vullen.

Voordelen:

  • Verwijdert dode huidcellen voor een stralende teint\
  • Verzacht en kalmeert de huid voor de welbekende after peel glow
  • Bindt vocht voor extra hydratatie
  • Vermindert rimpels en lijnen.

 

Cosmedix Retinol Peelings |Level 1+ 

De peelings uit Level 1+ bevatten allemaal een percentage Retinol. Retinoïden staan bekend om hun krachtige celvernieuwende vermogen. Retinoïden prikkelen de cel door een signaal naar de kern van de cel te sturen. 

peeling - huidcoach blaricum

Less Stress… More Facials

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

4 + 11 =