Peelings

Peelings zijn hot!

Huidcoach Blaricum Marielle de Roos

Peelings

Peelen is hot.. EN er zijn dan ook heel veel op de markt, van oppervlakkig tot heel diep, met geen downtime tot een intense downtime.

Ik heb specifiek gekozen om te werken met medium – deep peeling, maar zonder- of met een hele korte downtime, maar die wel ingezet kunnen worden voor het aanpakken van de meest belangrijke huidverbeteringsdoeleinden.

 

Trans6Peel – hannah Intense Treatment (medium-Deep)

Deze medium/deep peel bevat 6 key ingrediënten, waarmee een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden. De combinatie van verschillende zuren zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking.

De trans6peel is een onderdeel van de hannah Intense Treatment. Met de Trans6peel kun je vele huidproblemen aanpakken, zowel in kuurverband als voor onderhoud. Van pigmentvlekken en huidverkleuringen, fijne lijntjes en rimpels tot aan acne, huidverdikking, een grove poriestructuur, huidverslapping en littekens. Tevens is het uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, rosacea en roodheid en zelfs de gevoelige huid kun je meer weerbaar maken dankzij deze peeling. Kortom, iedere vorm van huiddegeneratie kan met de Trans6peel worden behandeld.

De Trans6Peel is een kuurproduct, maar kan ook als onderhoud ingezet worden.
Het mooiste resultaat behaal je in een kuur van 6 behandeling om de 2 weken.

Behandelfrequentie: 6-8 weken wekelijk tot om de week, afhankelijk van het huidconditie,  gestelde doel en gewenste resultaat.

Huidcoach-blaricum-producten-hannah
Huidcoach-blaricum-producten-hannah

BHA Peel – Juliette Armand (medium-deep)


Prachtige peeling voor een onzuiver / acne huid, maar ook in te zetten bi
De BHA is een chemische peeling bestaande uit salicylzuur (BHA) en glycolzuur (AHA). BHA staat voor bèta-hydroxyzuur en is een organisch zuur welke in cosmetica wordt gebruikt voor het peelende effect op de huid. Voor AHA geldt hetzelfde, daar waar dit staat voor alfa-hydroxyzuur. Het verschil tussen deze zuren is dat AHA water-oplosbaar is, terwijl BHA olie-oplosbaar is waardoor dit dieper kan doordringen in de poriën en ook hier de dode huidcellen kan verwijderen. De combinatie van salicylzuur en glycolzuur zorgt voor een directe en diepe peeling van de huid, waarbij de kans op irritaties geminimaliseerd is. Het verwijdert dode huidcellen, reguleert de talgafscheiding en vermindert grove poriën en huidverkleuringen.

Behandelfrequentie: Wekelijks gedurende 6-8 weken, afhankelijk van de huidconditie

 

Office Treatment – Juliette Armand (medium)

Deze peelende behandeling is erop gericht om in een zeer korte behandeltijd de huid te boosten. Er wordt in deze behandeling gebruik gemaakt van een AHA Cream en 20% Phytopeeling (Kruidenpeel)
Huidverkleuringen, pigmentvlekken, fijne lijntjes, rimpels en rest acne worden effectief aangepakt. Deze behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd en zal de huid een oppepper geven. Het stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven of te behouden.

Behandelfrequentie: Wekelijks gedurende 6 weken, afhankelijk van het gewenste resultaat.

 

Huidcoach-blaricum-producten-hannah

Less Stress… More Facials

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

7 + 15 =

Chat openen