Litteken Reductie therapy

Littekens minder zichtbaar

 

Huidcoach Blaricum Marielle de Roos

Litteken reductie Therapy

Wat is het?

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Een litteken (cicatrix) is een onderbreking van de huid ontstaan door een wond of een operatie dat na genezing overblijft. Een litteken is anders van structuur, heeft geen haren, talg- en zweetklieren meer en meestal is er ook geen pigment meer aanwezig. Vaak wordt een litteken een dun wit streepje en geneest het gewoon Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd.

De gepatenteerde hannah Litteken Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel.

Wat zijn de resultaten?

 

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar.

Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden!

Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.

De behandelingen tegen littekens worden in kuurverband gedaan.
Hoe vaak nodig is, is afhankelijk van het litteken.

 

Huidcoach-blaricum-producten-hannah

Beauty tip

Medische Microneedling is ook een prachtige behandeling om littekens te verminderen/reduceren. Ook al als littekens al verouderd zijn is er nog een mogelijkheid om deze te verbeteren. Ook mooi om te combineren.

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

6 + 3 =