hannah

Pionier in huidverbetering

 

Hannah Pionier in huidverbetering

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

 

Geef je huid een nieuwe kans!

 

De producten van hannah hebben als doel de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te bieden om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Elk hannah product heeft een zeer uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.

 De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Wij geven u bovendien gebruikerstips waarmee u de effectiviteit van de producten versterkt en waarmee het zichtbare resultaat zo optimaal mogelijk zal zijn. Zo beleeft u nog meer plezier aan het gebruik van hannah producten die doen waarvoor ze staan:

Effectieve huidverbetering realiseren

Hannah

In overleg kijken we samen welke behandeling het mooiste aansluit en soms vraagt de huid een costume made behandeling.
Met hannah kan je een keuze maken uit de volgende behandelingen.

HANNAH MEET&TREAT 45 min.

Let’s try hannah! De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

HANNAH XPRESS 60 min.

 The hour of power! In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

HANNAH XPERIENCE 75 min.

The total package! Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

RIMPEL REDUCTIE THERAPIE 75 min.

Move your skin! Neem je huid mee naar the next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie. Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden. De krachtige massages diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen, littekens doen verminderen.

INTENSE TREATMENT 90 min.

Peel and boost! Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen. Met de Trans6peel wordt de huid gestimuleerd en gepeeld en het oppervlak wordt hierdoor egaler gemaakt. Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking waardoor acne zal verminderen. De celvernieuwing word dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntje en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

Wat klanten zeggen

“Ik kom binnen als een 58-jarige vrouw en vertrek als een jonge blom.”

 

Liefs Anita Witzier

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

6 + 10 =