Huidcoach Blaricum - Rimpel Reductie Therapie - Huidverjonging

Rimpel Reductie therapy

Rimpels minder zichtbaar

 

Rimpel Reductie Therapy

Wat is het?

Naarmate we ouder worden veranderen onze mimieklijntjes steeds meer in een rimpels. Een rimpel is als het ware een litteken van de tijd. Rimpels en littekens hebben gemeen dat de natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd.

De gepatenteerde hannah Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel.

Wat zijn de resultaten?

 

Bij een rimpel is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. De verkleving wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de rimpel aanzienlijk minder hard en minder zichtbaar.

De behandelingen tegen het verminderen van rimpels wordt in kuurverband gedaan. Hoe vaak nodig is, is afhankelijk van het de diepe van de rimpel en het beoogde resultaat.

Huidcoach Blaricum -Rimpel reductie therapie - verminderen littekens

If it makes you feel beautiful then do it!

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

11 + 6 =