Bindweefselmassage

Verbetering van de huidconditie

 

Bindweefselmassage - Huidcoach Blaricum

Werkwijze

Bij huidcoach Blaricum wordt er gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Ik ben er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

 

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand
Bindweefselmassage - huidcoach blaricum

Spectaculaire resultaten

 

In navolging op de Bindweefselmassage zijn de technieken verder doorontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie, waardoor de massage geoptimaliseerd is voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar!

Dit effect is wetenschappelijk bewezen en geoctrooieerd en toont aan dat er, mits goed en volgens protocol toegepast, een verbetering in plaatsvindt van maar liefst 35 tot 80%!

Voor maximaal resultaat adviseren wij tijdens de kuur en als onderhoud de Sckins Collagen+  te gebruiken deze werkt op alle drie de huidlagen om zo de huid beter en steviger op te bouwen.

 

Bindweefselmassage met Botox en/of Fillers

De bindweefselmassage is aan te raden als voorbehandeling bij behandelingen met botox en/of fillers. De bindweefselmassage zorgt er namelijk voor dat onderhuidse verklevingen worden opgelost, waardoor botox en/of fillers makkelijker in de huid geïnjecteerd kunnen worden. Na de behandeling van botox en/of fillers mag er in de eerste 2 weken geen bindweefselmassage gedaan worden. Na die 2 weken kan er weer prima een bindweefselmassage uitgevoerd worden.

Kuurverband:

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste en mooiste resultaat! Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en zal de structuur van de huid aanzienlijk verbeteren. De huid krijgt een betere doorbloeding en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is er een kuur van 6 tot 12 behandelingen nodig.

Afhankelijk van de huidconditie en gewenste resultaat:

Voor een stralende en frisse huid:

Volg je de Boost Skin Program – Base: 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 6 weken.

Verstevigend / anti aging:

Volg je de Boost Skin Program – Premium: 1 keer per 2 weken gedurende 12 weken in combinatie met een chemische peeling voor een extra ondersteuning en boost.

Maar er kan ook een programma op maat gemaakt worden. Bijvoorbeeld van 1 tot 2 keer per week gedurende 7/8 weken en aansluitend 4 keer om de week.

 

Een kuur wordt altijd op de conditie en wensen van de huid afgestemd.

Wat klanten zeggen

“Magisch… bindweefselmassage is gevoelsmatig geen pretje en toch val ik in slaap”

 

Anita Witzier

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

11 + 6 =