Skin boost experience

Van huidanalyse tot behandelplan

 

Huidcoach Blaricum - Skin Boost Experience

Skin Boost Experience

Stap 1: Huidanalyse met de Visioface

Stap 2: Bespreking wensen en doelen

Stap 3: Huidmeting: voor de juiste informatie over het vocht, vet, ph-waarde, melanine en histamine waarde in de huid.

Stap 4: Behandeling: Reinigen, peeling, activeren, uitreinigen of bindweefselmassage, dagverzorging, bescherming spf

Stap 5: Samenstellen en bespreken persoonlijk behandelplan

Duur: 120 minuten

Prijs: 160,-

Huidanalyse

De huidanalyse voer ik uit met de Visioface. Dit is meetapparaat waarmee ik elk detail van de huid in kaart kan brengen. Deze camera is van hoge resolutie en meet heel specifiek de poriën, rimpels (diepte en lengte), uv-schade, rode of bruine vlekken. Ook kan elk detail van de huid in 3D worden weergegeven. Een mooie basis voor een goed huidplan.

 

Bespreking wensen en doelen

Naast een goede huidanalyse, waarbij ik op basis van bovenstaande resultaten een behandelplan, helemaal toegespitst op jouw huid is het allerbelangrijkste wat jouw wensen en doelen zijn? En of deze haalbaar en realistische zijn.
Als we samen jou wensen goed in kaart hebben, kan ik daar mijn focus voorledig op leggen in de behandeling.

Huidmeting

Met het meten van de huid brengen we de conditie van de huid goed in kaart, omdat ik de huid meet op vocht, vet en ph-waarde en melanine/histamine. Uit deze waardes kan ik veel informatie halen en waar ik in de eerste behandeling en tijdens het productadvies aandacht aan moet geven.

Behandeling

Tijdens jouw eerste afspraak bij Huidcoach Blaricum, krijg je meteen een behandeling van een uur. Zo leer ik jouw huid optimaal kennen, want je huid verteld mij heel veel als ik aan het werk ben.. Deze behandeling bestaat uit: reinigen, peeling, activeren van de doorbloeding, bindweefselmassage of uitreinigen, dagverzorging en een bescherming van de huid d.m.v. een spf.

Samenstellen en bespreken persoonlijk behandelplan

In het behandelplan staat mijn persoonlijk advies welke huidverbeterende behandelplan  nodig is voor jouw huid, welke producten daarop aansluiten en geef ik advies over de juiste aanvulling voor je huid door middel van suppletie en indien nodig over voeding. Dit plan ontvang je direct tot enkele dagen na de behandeling in je mailbox.

Huidcoach Blaricum - Huidmeting - PHmeting

Productadvies

Om jou doelen en wensen te realiseren en het gewenste resultaat te behalen, is het gebruik van de huidproducten thuis een vereiste. De behandelingen in mijn praktijk zorgen natuurlijk voor een prachtige boost in de huid, maar jouw dagelijkse verzorging thuis mag echter niet ontbreken, want dat zorgt voor een sneller resultaat.

Samen behalen we jou doel, maar ik kan het niet alleen daar moet je zelf ook echt wat voor doen. Daarom adviseer ik om ‘s morgens en ’s avonds met jouw huid aan de slag te gaan en deze te verzorgen met de producten en volgorde zoals dat in je behandelplan staat.

Voedingsadvies

Soms vraagt een huid ook een aanpassing op het gebied van voeding om de huid te verbeteren, denk hierbij bijv. aan de ontstekingsreactie in de huid dat acne of eczeem kan verergeren/triggeren,  of een aanvulling in voedingssupplementen om dit proces af te remmen, maar ook als extra ondersteunen bij het verstevigen van de huid kan een uitgangspunt zijn.

Vervolg op de Skin Experience is het “Skin Boost Program” of overgaan in de geadviseerde “behandeling” voor een optimale onderhoud van de conditie van de huid.

Skin Boost Programma:

Om jouw huid in optimale en betere conditie te krijgen zijn meerdere behandelingen nodig. Hiervoor heb ik het Skin Boost Programma samengesteld. Een kuur programma dat bestaat uit 6 behandelingen om sneller en beter jou huiddoel te bereiken. Je kunt hierbij kiezen uit drie 3 programma’s.

Beauty tip

Wanneer je na de “Skin Experience” besluit om behandelingen te ondergaan en/of de huid te gaan verbeteren met de geadviseerde huidproducten, zal er na het “Skin Boost Program” of na 6 maanden een vervolg huidanalyse plaatsvinden om te zien in hoeverre de behandelingen en producten de huid hebben verbeterd en of de behandelingen/ producten bijgestuurd moeten worden ook i.v.m. de wijzigingen in de weersseizoenen en huidbehoefte.

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

13 + 5 =