Massages

Ontspannen in het hart van Blaricum

 

huidcoach Blaricum - massagestudio - masseur - massages

Massages

Ontspannen in het hart van Blaricum. Huidcoach Blaricum biedt jouw een Massage Studio in t’ Gooi waar jij centraal staat!

Ons lichaam is de baas en dat vergeten veel mensen, maar ons lichaam bepaalt hoe veel we al dan niet aankunnen. Hoe fitter je je voelt, hoe meer energie je hebt om overal je schouders onder te zetten.

Met een bezoek aan onze vakkundige masseur gun je je lichaam en jezelf de rust en aandacht die je verdient.

Zo kun je er weer met frisse energie tegenaan en kom je in een optimale staat van ontspanning en voel je je achteraf herboren.

Maar elke lichaam is anders en verdient een eigen plan van aanpak. Heb je last van vermoeide spieren, spanning, pijn of een overprikkelend gevoel dan is regelmatig herstel en onderhoud van je lichaam essentieel. Maar soms ben je gewoon toe aan even niets, maar vraagt je lichaam & hoofd om rust en ontspanning.

Met onze brede kennis, ervaring  en massagetechnieken hebben we voor iedereen de juiste invulling.

Welke massages bieden we?

 

Massage op maat:

Bij een massage op maat wordt er gekeken en overlegd naar wat je graag wilt (ontspanning of klachtbehandeling), welke druk je fijn vindt en wat je gemasseerd wilt hebben. Zo maken we samen een passende massage voor jou op dat moment.

 

Release arrangement:

Het release arrangement is een mooi moment om jouw lichaam het onderhoud te geven wat het nodig heeft. Tijdens het arrangement ervaar je een combinatie van deep tissue massage, cupping, bindweefselmassage en triggerpointmassage. Er wordt gekeken naar passende massagevormen bij jouw klachten.

 

Triggerpointmassage:

Bij de triggerpointmassage wordt er gekeken naar de knopen in jouw lichaam. De triggerpoint geven altijd een uitstraling naar een ander gebied. Door te luisteren naar jouw verhaal kan Sabine achterhalen waar de triggerpoints kunnen zitten en daar mee aan de slag gaan. Daarnaast wordt er gekeken naar alle spieren die invloed kunnen hebben op de ervaren klachten. Zo wordt er een oplossing op maat gecreëerd.

Relaxarrangement:

Bij het relaxarrangement ervaar je een combinatie van ontspanningsmassage, reflexologie, rebalancing massage en de haptische massage om zo weer rust in je lichaam te krijgen. Tijdens de massage van 75 of 90 minuten kom je in een diepe ontspanning terecht.

Zwangerschapsmassage:

Tijdens de zwangerschap is een ontspanningsmoment vaak erg welkom. De zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat je minder rugklachten hebt, je beter kan slapen en je soepeler de bevalling ingaat. Baby’s worden er erg rustig van of gaan rustig meebewegen met de massage. Het is een fijn moment voor jullie samen. Wij masseren je lichaam in een zijligging d.m.v. de steun van een heerlijk groot voedingskussen, om je lichaam maximaal te ontlasten en te laten ontspannen.

 

Manuele lymfedrainage:

Manuele lymfedrainage heeft onder andere een positief effect tijdens een detox, bij het vasthouden van vocht, panniculose en ook bij stress. Sabine kijkt samen met je naar het maken van een behandelplan om verschillende massagevormen te combineren die samen de klacht aanpakken.

 

Bindweefselmassage lichaam:


De bindweefselmassage wordt veelal ingezet voor het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulitis.  Een bindweefselmassage heeft op het lichaam alleen maar effect als je start met een kuur. Na een kuur is duidelijk verbetering te zien en te voelen. De huid voelt egaler en steviger aan. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld op 6 tot 12 behandelingen. Daarna  maandelijks bijhouden voor blijvend resultaat.

huidcoach Blaricum - massagestudio - masseur - massage

 

Wanneer is het een contra-indicaties om een massage te ondergaan:

 Absolute contra indicaties (helemaal niet masseren):

 • Koorts
 • Algemene infectieziekten (bv. verkoudheid, griep en keelontsteking)
 • Extreme vermoeidheid en uitputting (zware burn-out, zware depressie, zware prestatie geleverd op sportgebied)
 • Hartklachten
 • Kanker
 • Besmettelijke huidziekten
 • Te hoge bloeddruk of ernstig lage bloeddruk
 • Neurologische ziekten
 • Psychoses
 • Zwangerschap tijdens het eerste trimester en risicozwangerschappen
 • Overmatige psoriasis (acute fase)

Absolute contra indicaties – plaatselijk:

 • Buikmassage tijdens de menstruatie en na een maaltijd
 • Spataderen
 • Open wonden, botbreuken
 • Trombose
 • Ontstekingen

Wat klanten zeggen

“Vandaag voor het eerst een massage van Sabine gehad en deze was zeker voor herhaling vatbaar! Sabine stelt de juiste vragen om helder te hebben wat de behoefte is en geeft daar dan uitstekend invulling aan. Daarnaast is er een rustgevende omgeving gecreëerd die heel comfortabel aanvoelt! Ik kom zeker terug!”.

 

Yvette

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

11 + 3 =