La Colline

Een boost van stralende frisheid

 

Een exclusief merk voor huidverjonging

Met het ouder worden, beschadigen de cellen van de huid. Schadelijke factoren van buitenaf zoals UV stralen, stress, etc. ontregelen de biologische klok van de cellen. In de strijd tegen deze huidveroudering hebben de La Colline Research Laboratoria een krachtige combinatie ontwikkeld van technologische en zeer geavanceerde ingrediënten, het CMA Complex. Dit complex vult de energie aan zodat de vitale functies worden geoptimaliseerd. Met als resultaat een boost van stralende frisheid. De resultaten zijn direct zichtbaar, de huid ziet er verstevigd, verfrist, gehydrateerd en stralender uit!

Zwitserse Expertise
Dankzij de kracht van BIO-FERMENTATIE creëert La Colline hoogwaardige anti-aging huidverbeteringsproducten, die voor een direct zichtbaar anti-aging resultaat zorgen. Wetenschappelijk bewezen met zichtbare resultaten.

Celvernieuwing
De onderzoekers van de La Colline Laboratoria hebben zich toegelegd in hun werk op de studie naar celvernieuwing en de activering van metabolische energie van de cel. Dit proces is met succes vertaald naar de toepassing in cosmetica.

De huidcel en zuurstof
Zo is het team erin geslaagd een methode te ontwikkelen waarmee het zuurstofgebruik van de huidcellen exact te meten is. Met deze experimenten was het mogelijk het gepatenteerde CMA complex, oftewel de Cel Metabolisme Activering, te ontwikkelen. Deze formule heeft een unieke en vernieuwende combinatie van biologische en fysiologische bestanddelen.

Oosterse massages en wellness
Bij behandelingen in de La Colline instituten wordt gebruik gemaakt van authentieke Oosterse massagetechnieken. Door de holistische benadering van schoonheidsbehandelingen bereikt u een totale ontspanning van lichaam en geest. Een unieke ervaring!

Huidcoach-blaricum-producten-hannah

Wat klanten zeggen

“Leeftijd is maar een getal”. Dit is helemaal waar,

maar door jou is dat getal steeds lager ;-)”

 

Alice Willems

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

15 + 10 =

Chat openen