Juliëtte Armand

Huidverbetering en verjonging

 

Juliëtte Armand

Vooruitstrevend door wetenschappelijk onderzoek met de kracht van je eigen cellen.

Sinds 1992 staat Juliette Armand voor huidverbetering en huidverjonging! Door geavanceerde therapieën en innovatieve ingrediënten en technologieën die de kracht van de eigen huidcellen benutten zal de kwaliteit van de huid naar een hoger level gebracht worden.

Op het gebied van huidverbetering en huidverjonging zijn er verschillende mogelijkheden onderverdeelt in onderscheidende behandelprotocollen, waarbij de geselecteerde producten voor thuisgebruik een synergetische werking hebben met de behandelingen.

De behandelprotocollen zijn te verdelen onder de SKIN BOOSTERS en de ELEMENTS.

Skin Boosters

De naam SKIN BOOSTERS geeft het effect van de lijn weer, het zijn producten met dynamische, complexe en technologisch geavanceerde formules welke de huid aanzetten om haar eigen capaciteit te overschrijden.

De behandelprotocollen zijn samengesteld op basis van de synergie tussen verschillen de producten, waarmee de beoogde resultaten op efficiënte manier behaald kunnen worden.

Huidcoach-blaricum-producten-hannah
Huidcoach-Blaricum-huidmeting

JULIETTE ARMAND CHRONOS THERAPY

De Chronos Therapy kit is een missie bestaande uit 10 individuele eenheden. Dit behandelprotocol is erop gericht om huidveroudering te voorkomen en te bestrijden. Huidverslapping wordt effectief aangepakt en de structuur van de huid wordt gladder.

Dit is de nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injectie te gebruiken. Voor de Chronos Therapy is een geavanceerde vierdimensionale technologie ontwikkeld om huidveroudering te bestrijden. Deze technologie is gebaseerd op de volgen de vier stappen:

  • Peeling System
  • Hydra System
  • Antiaging System
  • Antioxidant System

Elements

Dit is een complete, hoogwaardige productlijn en vormt de grondslag voor de evolutie van de schoonheid en gezondheid van de huid.

Een van de onderscheidende voordelen van ELEMENTS is de veelzijdigheid van de producten, waarmee in alle behoeften van de huid wordt voorzien conform de meest moderne methodes. Van de ELEMENTS heeft Huidcoach Blaricum 5 protocollen in haar assortiment opgenomen:

JULIETTE ARMAND AGING REGULATOR THERAPY 60 min

Het doel van deze therapie is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen door middel van het combineren van producten welke de biologische huidveroudering reguleren. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen aan te spreken ontdoen deze zich van de beschadigde delen. Retinol en vitamine C ondersteunen daarbij de natuurlijke huidregeneratie. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

JULIETTE ARMAND WHITENING THERAPY 60 min

Deze therapie werkt effectief bij het bestrijden van huidverkleuringen. De krachtige combinatie van producten met hoge concentraties vitamine C, Arbutin en Rumex wordt pigmentatie doeltreffend aangepakt. Op deze manier worden niet alleen de verkleuringen opgelicht die zich reeds gevormd hebben, ook wordt de aanmaak van melanine gereduceerd. Whitening Therapy zorgt zodoende voor een stralende huid en egale teint.

JULIETTE ARMAND SENSI THERAPY 60 min

Deze behandeling is erop gericht huidirritaties te bestrijden. Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Het zorgt ervoor dat de huid voldoende gehydrateerd blijft door transepidermaal waterverlies tegen te gaan. Daarnaast ondersteunt en bespoedigt Sensi Therapy het genezingsproces van de huid.

JULIETTE ARMAND ACNE THERAPY 45, 60, 75 min

Een efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten onder andere werkstoffen welke de groei van de bacteriën die acne kunnen veroorzaken remmen. Het zorgt ervoor dat de talgafscheiding genormaliseerd wordt en draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. Daarnaast helpt het de hydrolipidenlaag van de huid herstellen. De synergie tussen de gespecialiseerde producten zorgt tevens voor verfijning van de poriën.

OFFICE TREATMENT 60 minuten

Dit behandelprotocol is erop gericht om in een zeer korte behandeltijd de huid te boosten. Huidverkleuringen, pigmentvlekken, fijne lijntjes, rimpels en rest ance worden effectief aangepakt. Deze behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd en zal de huid een oppepper geven. Het stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven of te behouden.

Wat klanten zeggen

“Even een momentje voor mezelf en om soms ook even weg te doezelen tijdens je heerlijke bindweefselmassages.”

 

Chantal

Huidcoach-Blaricum-logo

Adres

Kerklaan 18
1261 JB Blaricum

Contact

+31(0)6 46 63 29 79
info@huidcoachblaricum.nl

1 + 4 =